ÁSZF

Regisztráció, bejelentkezés, kijelentkezés
A www.websportaruhaz.hu tulajdonosa és üzemeltetője, az LV International Kft. elkötelezett a látogatók személyes adatainak védelmében, kiemelten fontosnak tartja a felhasználók információs önrendelkezési jogának tiszteletben tartását. Az LV International Kft. a látogatók személyes adatait bizalmasan kezeli és megtesz minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, mely az adatok biztonságát garantálja. Az LV International Kft. az alábbiakban ismerteti adatkezelési elveit, bemutatja azokat elvárásokat, melyeket saját magával, mint adatkezelővel szemben megfogalmazott és betart. Adatkezelési alapelveink összhangban vannak az adatvédelemmel kapcsolatos hatályos jogszabályokkal, így különösen az alábbiakkal: 

Az első vásárlás előtt regisztrálnia kell áruházunkban. Ehhez nem kell mást tennie, mint a Felhasználó létrehozása nyomógombra kattintva kitölteni a regisztrációhoz szükséges adatokat. A regisztrációval hozzájárul ahhoz, hogy adatait az LV International Kft. nyilvántartásba vegye és kezelje az 1992. évi LXIII. törvény előírásai szerint, valamint a jövőben termékeivel, akcióival kapcsolatos információkat juttasson el Önnek. Tudomásul veszi, hogy az adatszolgáltatás önkéntes, melyet írásban bármikor visszavonhat. Regisztrálás után rendszerünk e-mailt küld, mellyel meg kell erősítenie regisztrációját. Kérjük első bejelentkezéskor változtassa meg jelszavát.

Amennyiben már regisztrált webáruházunkban, de elfelejtette jelszavát, elég, ha az Elfelejtett jelszó sorra kattint, majd megadja a regisztrált e-mail címét, amire rendszerünk automatikusan elküldi önnek a jelszót.

Ha adatai időközben változtak, bármikor módosíthatja őket, e-mail címét bejelentkezéskor, rendelési adatait csak vásárláskor. Amennyiben már vásárolt nálunk, rendszerünk megjegyzi előző adatait, s a szállítási információk megadásakor kiválaszthatja a címet.

Kijelentkezés, amire akkor van szükség, ha Ön olyan helyről internetezik, ahol mások is használhatják ugyanazt a számítógépet. A kijelentkezéssel megakadályozza, hogy valaki az Ön nevében termékeket rendeljen nálunk.

A személyes adatok kezelése vonatkozásában az egyének védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról az Európai Parlament és az Európai Unió Tanácsa 1995. október 24-i 95/46/EK irányelve; Az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény; A kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvény; Az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során szóló 1998. évi VI. törvény. Az LV International Kft. adatvédelmi koncepciója a megfelelő tájékoztatáson alapuló önkéntes beleegyezésen nyugszik, melynek megvalósítására a szolgáltatás használatának minden fázisában törekszik.

Fizetési feltételek 
Webes rendelések esetén fizethet utánvétellel, illetve előreutalással. 

Szállítás utánvéttel Budapest területén és belföldön
Az árut a megrendelést követően, a telefonon vagy levélben egyeztetett határidőn belül kiszállítjuk. A kiszállítás szerződött futárszolgálttal történik. 
A kiszállítás költsége Magyarország egész területén egységesen bruttó 1400 Ft, 25 000 Ft feletti megrendelés esetén pedig ingyenes. Külföldre történő szállításról külön egyeztetünk partnereinkkel. Az áru teljes összegét és a kiszállítási díjat a futárnak kell kifizetni. A szállítás kizárólag munkanapokon 8-16 óra közötti intervallumban történik, pontos időmegjelölés nélkül. Sikertelen kézbesítés esetén a futárszolgálat az újra egyeztetett időpontban megkísérli a kiszállítást.
16 óráig beérkező rendelések a megrendelést követő 2. munkanapon 8-16 óra között kiszállításra kerülnek 
Cégünk Trans-o-flex Kft- vel áll kapcsolatban. 

Visszavásárlási garancia 
A vevő jogosult a megrendelést követően, de még a kiszállítást megelőzően a vásárlástól elállni. Ezt az igényét jelezheti ügyfélszolgálatunkon a +36 70 314 4164-es telefonszámon, vagy e-mailen a info@websportaruhaz.hu e-mail címen. Ebben az esetben a vevőt semmilyen költségviselési kötelezettség nem terheli. 

A vásárlástól való elállás joga, módja, következményei
 
Amennyiben a vásárlástól a termék átvételét követően kíván elállni, azt a következő módon teheti meg: 
A vásárló, az áru átvételét követő 8 munkanapon belül, indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Ennek módjáról a Távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) számú kormányrendelet rendelkezik. A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. A terméket eredeti, sértetlen állapotban kell a számlával együtt visszajuttatnia címünkre. Az LV International Kft kizárólag sérülésmentes, hiánytalan tartalmú és csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat megtéríteni. Az elállási jog gyakorlása semmilyen többletköltséget nem jelent a vásárló számára, a termék visszajuttatásáról azonban ügyfelünknek kell gondoskodnia.
A vásárló kérésére, kollégáink készséggel gondoskodnak a visszaszállítás bonyolításáról, ügyfelünk ilyen irányú igényét ügyfélszolgálatunkon jelezhetik. Ebben az esetben, a visszaszállítás költségeivel kapcsolatosan a Trans­-o-flex Futárszolgálat mindenkori díjtáblázata az irányadó. Az LV International Kft postai csomagokat, technikai okokból, sajnos nem tud fogadni. Kérjük, hogy a termékeket minden esetben valamely futárszolgálattal, vagy ügyfélszolgálatunkkal történt előzetes egyeztetés után, a Trans-o-flex Futárszolgálattal szállíttassa vissza. Amennyiben a visszaküldött csomag megfelel a fenti feltételeknek, az LV International Kft kötelezettséget vállal arra, hogy a vételárat a hatályos jogszabályokban rögzítetteknek megfelelően, a csomag átvételét követő 30 napon belül hiánytalanul visszautalja a vásárló részére.

Online fizetés

Az OTP oldalán keresztül történik, amelynek megvalósulásáról a vevő visszaigazoló e-mail-t kap. Hitelkártyával történő fizetés kezelőcége az OTP bank Nyrt. (székhely: 1051. Budapest, Nádor utca 16. cégjegyzékszám: 01-10-041585) A fizetés során beírt adatokat kizárólag az adott fizetés kezelő cég kezeli és ezekre a pénzügyi szolgáltatók adatvédelmi rendelkezései az irányadók.

Felhasználó a „megrendelés” gombra kattintva véglegesíti a megrendelését. A véglegesítés előtt még egyszer ellenőrizheti, módosíthatja a megadott adatokat, az előző fázisba visszaléphet és az adatbeviteli hibákat kijavíthatja. Felhasználó a „megrendelés” gombra kattintással tudomásul veszi, hogy fizetési kötelezettsége keletkezik.

Szolgáltató automatikusan egy kézhezvételt megerősítését tartalmazó elektronikus levelet küld, amely visszaigazolása a rendelés beérkezésének, ez azonban nem jelenti felhasználó ajánlatának elfogadását. A rendelést követő maximum 2 munkanapon belül visszaigazoló e-mail levelet küld felhasználónak szolgáltató. A visszaigazoló e-mail levél tartalmazza a megrendelés számát, a megrendelő adatait, a megrendelt áruk szolgáltatások megnevezését, mennyiségét, árát és a megrendelés végösszegét. Amennyiben a visszaigazolás nem érkezik meg 2 munkanapon belül, felhasználó mentesül ajánlati és szerződéses kötelezettsége alól. A visszaigazoló e-mail levéllel a szerződés létrejött úgy, mintha kereskedelmi forgalomban vásárolt áru vagy igénybevett szolgáltatás szerződéses jogügylete lenne. Amennyiben a felhasználó erre a visszaigazolásra 1 munkanapon belül nem válaszol, úgy megrendelése a visszaigazolásban foglaltak szerint végleges.

OTP vásárlói tájékoztató

Rendelés
A termék megrendelése előtt kérjük állítsa be, hogy milyen méretű, színű, típusú stb. terméket szeretne vásárolni, adja meg a vásárolni kívánt darabszámot, majd a megrendeléséhez kattintson a termékleírásnál található Kosárba tesz ikonra. Ezt követően választhat, hogy folytatja a vásárlást, és újabb termékeket helyez a kosarába, vagy a már kiválasztott terméket megrendeli és továbblép a fizetéshez.


Az oldal tetején levő Kosár megtekintése feliratra kattintva megtekintheti a kiválasztott termékeket, törölheti azokat a kosárból. Kosarában tetszőleges számú terméket elhelyezhet, akár több darabot is rendelhet ugyanabból a termékből.

A Megrendelést átnéz ikonra kattintva ellenőrizheti rendelését, címeit. Amennyiben mindent rendben talál, akkor kattintson a Megrendelést elküld ikonra. Változtatás esetén használja a Vissza gombot. A rendelés beérkezéséről automatikus értesítést küldünk e-mailen. A feldolgozás egyes fázisairól természetesen egyidejűleg e-mailben is tájékoztatjuk. Végül a csomag elkészülte után még egy értesítést küldünk a kiszállításról, melyben megtalálja a csomagazonosítót és a kiszállításra kerülő tételeket.
Ha bármi kérdése lenne, kérjük forduljon hozzánk bizalommal. Várjuk hívását a +36 70 314 4164-es telefonszámon, vagy az info@websportaruhaz.hu címen.

Hibásan vagy tévesen leadott rendelés esetén a rendelés módosítását vagy törlését írásban, vagy telefonon lehet kezdeményezni Szolgáltató elérhetőségein. Eladó fenntartja a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészében. Részben történő teljesítésre kizárólag a Vásárlóval történő egyeztetést követően kerülhet sor.

Vadászol az akciókra?

Vettél volna Salming teremcipőt 4,990 Ft-ért, vagy Salming futócipőt 11,990 Ft-ért?
Ezekről már sajnos lemaradtál, de ha feliratkozol hírlevelünkre és követsz minket Facebookon, akkor garantáltan értesülni fogsz akcióinkról és a legmenőbb termékek érkezéséről!

... nyugi, nem küldünk minden nap levelet ;)