Elállás - Visszaküldés folyamata

 

ELÁLLÁS folyamata

 

Kérjük, hogy a vásárlástól való elállás esetén az alábbi lépéseket kövesse annak érdekében, hogy a leggyorsabban vissza tudja kapni a vételárat!

  1. Töltse ki az elállási nyilatkozatot online vagy papír formátumban!

  2. Csomagolja be a terméket, és küldje vissza a nyilatkozaton szereplő címre.

  3. A jogszabályok értelmében a termék visszaszállítása a vásárló felelőssége. Szabadon választott szolgáltatóval küldhető a termék. A csomagot utánvét nélkül kell elküldeni, ellenkező esetben a csomagot nem tudjuk átvenni és a visszautalást nem tudjuk teljesíteni.

  4. A csomagba csak akkor el kell behelyezni a számlát, ha a számlán szereplő minden terméktől eláll. Ha papír alapú elállási nyilatkozatot választott, akkor azt is bele kell helyezni a csomagba.

  5. A beérkezéstől számított 14 napon belül visszautaljuk (vagy emailben kézbesített kupon kóddal) a rendelés összegét az Ön által megadott adatok alapján. 

  6. A szállítási költséget csak abban az esetben utaljuk vissza (amennyiben volt), ha a rendelés MINDEN tételének vásárlásától eláll.

 

Cserélni szeretnék

 

Hagyományos értelemben vett csere szolgáltatás nincs. Amennyiben egy termék nem megfelelő, kérjük, hogy kövesse az elállásra vonatkozó utasításokat! Az abban foglaltak szerint visszatérítjük a termék(ek) vételárát. Az új, például méretben / színben / típusban stb. megfelelő termékre egy új, önálló rendelést kell leadni.

Cserélni szeretnék, de megváltozott a termék vételára ahhoz képest amennyiért vásároltam. Mi történik ilyenkor?

Ebben az esetben a cserélendő termékek vásárlásától elállhat, visszakapja azt az összeget kupon vagy utalás formájában, amennyit fizetett értük. Amennyiben a termék ára változott, úgy az új rendelésének idején érvényes áron tudja megvásárolni az új méretű / színű / típusú terméket, felhasználva a visszaküldött termékből visszakapott összeget / kupont.


Vadászol az akciókra?

Vettél volna Salming teremcipőt 4,990 Ft-ért, vagy Salming futócipőt 11,990 Ft-ért?
Ezekről már sajnos lemaradtál, de ha feliratkozol hírlevelünkre és követsz minket Facebookon, akkor garantáltan értesülni fogsz akcióinkról és a legmenőbb termékek érkezéséről!

... nyugi, nem küldünk minden nap levelet ;)

Pörgess és Nyerj!

E-mail címed megadásával pörgesd meg a szerencsekereket az azonnali nyereményekért!