FitLight Trainer™, a programozható edzéseszköz

Fitlight Trainer

Mi az a FitLight Trainer™?

A fitLight Trainer ™ rendszer egy vezeték nélküli fénytechnika , amely 8 RGB LED alapú világításból és a központi PDA vezérlőből áll. Különféle méréseket lehet leírni. A szerkezet azonnali visszajelzést képes adni a sportoló teljesítményéről, amely, később letölthető, akár egy központi számítógépre, a későbbi elemzéshez.
A lámpák mozgás érzékelőek. A sportolók kéz, láb, fej vagy bármilyen mássajátos eszközzel ki/be kapcsolhatják a lámpákat mozgásukkal. Az eszköz beprogramozható arra, hogy teljeskapcsolat, vagy közelérzékelés után reagáljon.
A rendszer rendkívül könnyen beállítható és használható, és a tréninggyakorlatokat elő lehet programozni a vezérlőben.
A fényeket fel lehet szerelni a falra, a padlóra, vagy bármely berendezésre. Ezen kívül a fényeket olyan helyekre is fel lehet szerelni, amelyek során valós sport helyzeteket lehet szimulálni, mint például a tenisz hálók, squash hálók, röplabda hálók, jégkorong, labdarúgás, stb.

Fitlight Trainer

Dinamikus Visszajelzés Training

A fitLight Trainer ™ lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy valós idejű visszajelzést kapjon a teljesítményről. Az adatrögzítés funkcióval a rendszer lehetővé teszi a felhasználónak és a trénernek, hogy vizsgálja felül és elemezze az adatokat.

Alkalmazás:

Személyi edzés
A fitLight Trainer ™ használható arra, hogy valós sport helyzeteket szimuláljunk vele. A rugalmas rendszer lehetővé teszi, hogy a tréner tervezze meg a gyakorlatokat, amelyek utánozzák a tényleges mozgást, amely tapasztalható a mérkőzések alatt.

Röplabda
A fitLight Trainer ™ el lehet elhelyezni a hálón, a padlón vagy bárhol a pályán. A játékosnak fel kell ugrani a lámpa kikapcsolásához, mint ha blokk történne, vagy le kell mennie, mint ha mentés lenne.

Kosárlabda
A fényeket el lehet helyezni a padlón vagy oszlopokon gyakorolni védelmi felállásokat, vagy létre lehet hozni védekező ugró gyakorlatokat, és ezzel fejlődnek a reakciós készségek a játékosbank.
1 V 1 gyakorlatban megállapítható, hogy fejleszti az ugrást, sebességet, reakció,t a mozgást és mozgékonyságot. E mellett javítja a kéz / szem koordinációt,  és a perifériás tudatosságot.

Amerikai Futball
Gyakorlatok a robbanékonyságra, gyorsaságra, reakcióra fitLight Trainer ™ segítségével. Vannak végtelen erő és kondicionáló gyakorlatok az ellenállás és az erő fejlesztésére. E mellett javítja a kéz / szem koordinációt,  és a perifériás tudatosságot. Ez a készülék segít abban, hogy a játékos jobban átlássa a játékteret, és abban, hogy elkerülje "Blind Side találatot".

Labdarúgás
Könnyíti a sebesség, reakció, a mozgás és agilitás fejlesztését a gyakorlatok segítségével a fitLight Trainer ™. Továbbá megkönnyíti az 1 V 1 vagy 2 V 2 játékot, az állítható fények fejlesztik a mozgékonyságot és az irányváltást.

Jégkorong
Gyakorlatok a robbanékonyságra, gyorsaságra, reakcióra fitLight Trainer ™ segítségével. Vannak végtelen erő és kondicionáló gyakorlatok az ellenállás és az erő fejlesztésére. E mellett javítja a kéz / szem koordinációt,  és a perifériás tudatosságot. Ez a készülék segít abban, hogy a játékos jobban átlássa a játékteret, és abban, hogy elkerülje "Blind Side találatot".

Alkalmazás: Kéz / Szem koordináció, reakció Training &Testing

Fitlight Trainer - reakció tréningA fitLight Trainer ™ rugalmassága lehetővé teszi, hogy fejlesszea kéz / szem koordinációt. A rendszer beállítható a falra, vagy állványra az ábra szerint. A fényeket el lehet helyezni egy csillagkeletkezési konfigurációt formálva, vagy egy egyenes vonal / négyzet / téglalap képzeve.

FitLight Trainer ™ Vision Training
A fitLight Trainer ™ vannak gyarkolatok, amelyek megkönnyítik az észlelés/látás goyrsaságának fejlesztését.

Gyorsaság beállítások
A gyorsaság beállítható a felhasználó szintjének, gyorsaságának, korának megfeleően.

Lámpák száma
A lámpák száma a végtelenségig növelhető (1 kezelő panelhoz max 32db lámpa) és akár többen is használhatják, ezzel kialakítva egy valős idejű versengést a felhasználók között.

Színek
Több szín beállítható, és a színek könnyen programozhatók, hogy fejlesszék a vizuális felismerést és a reakciót.

Kéz / Szem rutinok
Specifikus fejlesztések kéz / szem

 • Kéz / szem / Test Koordinációs
 • Visual kognitív képességek
 • Perifériás tudatosság
 • Kéz / szem / agy feldolgozási sebesség és a pontosság.
 • Látás / hallási / Kéz Koordinációs
 • Látás Reakció Élesség / Gyorsaság
 • Vizuális memória

Alkalmazás: Kéz / Szem Koordinációs rutinok

Fitlight Trainer - kéz-szem koordináció rutin1. RANDOM reakció: 60 másodperc RUTIN
Ennek a programnak az a célja, hogy a fény véletlenszerűen váltakozik, és a felhasználónak le kell kapcsolni őket, amilyen gyorsan csak lehetséges. Ha a fény ki van kapcsolva egy másik fény gyorsan felvillan, és a cselekvés ismétlődik 60 másodpercig.

2. RAPID FIRE tesztrutint
E vizsgálat célja, amelynek során a felhasználónak kell deaktiválni az összes lámpát, amelyik világít, amilyen gyorsan csak lehetséges, bármilyen sorrendben, vagy egy előre programozott sorrendben.

3. RANDOM reakció:
5 perces rutin
Ebben a gyakorlatban 5 percen keresztül kell ütésekkel kikapcsolnia a lámpákat a felhasználónak, kiváló aerobik gyakorlat.

4. 50. LIGHT TARGET RUTIN
Ez a teszt leméri, hogy a felahsználó milyen gyorsan képes 50 fényt lekapcsolni.

5. WARM UP STRETCH:
60 másodperc RUTIN
Ennél a tesztnél a fényeket a sarkokba helyezik el, és ütni kell őket egy előprogramozott sorozatban.

6. Próba RUTIN
A felhasználó köteles kikapcsolni a fényt, amely világít, amilyen gyorsan csak lehetséges, egy meghatározott helyzetben.

7. RANDOM PACE szabályozott reakciókörülmények RUTIN
Ez ugyanaz, mint a reaktív módban az egyetlen különbség az idő a fények maradnak változatosak és véletlenszerűek.

8. RANDOM SZÍN szabályozott reakciókörülmények RUTIN
Ez a program bemutatja a különböző színű fényeket, és a felhasználó utasítják, hogy hagyjon ki a vöröst például, és csak a a többi színt érintse.Ez a gyakorlat teszteli a felhasználó visszaható készségét és koncentrációszintjeit.

9. KOGNITÍV RECALL RUTIN
Ez a program felvillant egy adott mennyiségű lámpát egymás után, majd kikapcsol egy adott idő elteltével, és a felhasználónak ugyanabban a sorrendben kell érinteni a lámpákat, amelyben először világított. Ha nem sikerül, a sorozat elölről kezdődik. Ha sikerül a sorozat egy újabb fényt ad hozzá az eddigiekhez. Miután a szekvencia már 8 lámpánál tart, a gyakorlat sebessége növekszik, és a folyamat kezdődik újra.

10. REAKTÍV tesztrutint
Ez a rutin vezérli a tempót, amikor a lámpák aktiválódnak.Fények be lehet programozni, hogy mikor gyulladjanak ki, akár 10 ms-os intervallumonkét, és a felhasználónak le kell kapcsolni a fényt, amilyen gyorsan csak lehetséges, mielőtt a következő kigyullad.

11. PROAKTÍV tesztrutint
Ez a program a felhasználó sebeségétől függ.Ha a lámpa világít, akkor a felhasználó találata kikapcsolja a fényt, amilyen gyorsan csak lehetséges, ami viszont azonnal bekapcsol egy másik fényt és a cselekvés ismétlődik. Minél gyorsabb a felhasználó a fények annál gyorsabban követik egymást véletlen sorrendben.A gyakorlat ideje programozható. Ez a gyakorlat jellemző egy zárt motorkészségkörnyezetre. Ezt az adatot felveszik és további fejlesztésért használhatják egy etalonként.

Alkalmazás: Speciális Kéz / Szem koordináció

RANDOM reakció: a 60 második teszt
A program célja a fény véletlenszerűen jön és a felhasználónak le kell kapcsolnia őket, amilyen gyorsan csak lehetséges. Ha a fény ki van kapcsolva egy másik fény gyorsan megvillan, és a cselekvés ismétlődik 60 másodpercig.

Mérések a következők:

 • Nem fogadott fények
 • Fények érintésének száma 60 másodperc alatt
 • A leggyorsabb reakció érintés sebesség
 • A leglassabb reakció érintés sebesség
 • Átlagos reakció sebességét

Jellemzők

 • Hordozható - Könnyen hordozható, és ugyan ilyen könnyen lehet beállítani és szétszerelni
 • Rugalmas - sok méretben és konfigurációban tudják felállítani. A fényeket bárhol másodpercek alatt mozgathatják a kereten.
 • Könnyű - Súlya mindössze 20 £.
 • Bővíthető - ki tudják terjeszteni bármilyen méretbe ahogy szükséges, magasság vagy szélesség.
 • Több konfigurációk - be lehet állítani a fitness / kondicionáló edzéshez, kéz / szem koordinációt képzéshez, reakció vizsgálatára, a konfigurációk korlátlanok!
 • Multi Felhasználó - Lehetővé teszi a több felhasználót egy időben, 1 v 1 vagy csapat v csapat.

Ajánlatért keressen bennünket üzletünkben vagy interneten,
illetve kérjen árajánlatot már meglévő kapcsolattartójától!
LV International Kft.
LV Sportüzlet
1092 Budapest, Kinizsi utca 21-25.
Hemela Zsolt: +36 70 432 64 44

« előző következő »

Vadászol az akciókra?

Vettél volna Salming teremcipőt 4,990 Ft-ért, vagy Salming futócipőt 11,990 Ft-ért?
Ezekről már sajnos lemaradtál, de ha feliratkozol hírlevelünkre és követsz minket Facebookon, akkor garantáltan értesülni fogsz akcióinkról és a legmenőbb termékek érkezéséről!

... nyugi, nem küldünk minden nap levelet ;)

Pörgess és Nyerj!

E-mail címed megadásával pörgesd meg a szerencsekereket az azonnali nyereményekért!