Elnyertük a „Magyar Röplabda Szövetség hivatalos cipőszállító partnere” címet!

A megállapodás értelmében az LV-Sport megjelenési lehetőségeket kap, kiemelten a felnőtt válogatottak 2017. évi rendezvényein, illetve a szokásos reklámszolgáltatásokon túl a felek együttműködnek a röplabda sportág népszerűsítésében is. A cég a válogatott kereteket az általa forgalmazott Asics és Mizuno cipők keretagok és stáb részére történő biztosítással támogatja, valamint további vásárlási kedvezményt nyújt a szakszövetség vásárlásaihoz.

Az LV International Kft 2005-ben kezdte meg működését a sportpiac területén. A cég működésének alapfilozófiája a sportegyesületek felszerelésigényeinek maximális kielégítésén alapszik. 2006-ban még három márka képviselői voltak Magyarországon, azonban a folyamatos fejlődésnek köszönhetően, valamint a sportpiac igényeinek alakulásához alkalmazkodva mára 10 világszínvonalú márka kizárólagos beszállítói lettek. Csúcsminőségű termékeiknek és kedvező ajánlataiknak köszönhetően több mint 40 első osztályban szereplő labdarúgó, kézilabda, röplabda, vízilabda, futsal és floorball csapattal állnak együttműködési kapcsolatban, továbbá közel 100 élő szerződésük van különböző egyesületekkel. Az LV-Sport vezetője, Veisz László az együttműködés kapcsán elmondta, hogy rendkívül nagyra becsüli azokat az eredményeket, melyeket a sportág az elmúlt években elért. Hozzátette, hogy cégüknek mindig is fontos volt a kiemelkedő sportágak támogatása, és bízik benne, hogy a társaság az együttműködéssel hozzájárulhat a röplabda további sikereihez.

« előző következő »

Black Friday értesítő

Ugye tudod, hogy minden évben a legjobb ajánlatainkat a Black Friday-re tartogatjuk, aminek a pontos indulási időpontja még titkos? Sajnos a termékek(méretek) ilyenkor nagyon gyorsan fogynak, de ha feliratkozol hírlevelünkre, akkor garantáltan az elsők között értesülhetsz az indulásról és lecsaphatsz a legjobb cuccokra!

... nyugi, nem küldünk minden nap levelet ;)