Megérkezett a hummel az LV Sportba!

Megérkezett a HUMMEL az LV Sportba!
2017. június 1-től a Websportáruházat is üzemeltető LV International Kft. lesz a hummel márka kizárólagos magyarországi forgalmazója.
A hummel márkáról:

A 1923-ban alapított dán márkának már hosszú története van sportruházat iparágában. 140 szenvedélyes alkalmazottja dolgozik a cég Aarhusban található központjában, megvalósítva a kitűzött közös küldetést: „A sporton keresztül megváltoztatni a világot”. A vállalat elsődleges piacai közé Skandinávia, Közép-Európa és Törökország tartozik, de további 32 országban is értékesíti a termékeit. A hummel ruhákat és felszereléseket tervez, gyárt, majd értékesít különböző sportágak számára, de sportcipők és szabadidős ruházat is megtalálható a portfóliójában, felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt. Különböző termékkategóriáival; úgymint csapatsport, cipők, gyermek, sportos életstílus és válogatott prémium együttműködések, a hummel évente több alkalommal új stílusokat indít el, amelyek következetesen vegyítik a retro és az aktuális trendeket.

Tudtad, hogy a 2017/18-as szezontól a rekordbajnok, Telekom Veszprém kézilabda csapata is hummel szerelésben játszik majd?
Telekom Veszprém - Hummel
Rendelés:

A termékeket elérheted a boltban, a webáruházunkban és természetesen értékesítőinken keresztül is.KIEMELT Termékkategóriák:
Hummel cipők
Hummel felsők
Hummel sporttáskák
Összes Hummel termék
« előző következő »

Vadászol az akciókra?

Vettél volna Salming teremcipőt 4,990 Ft-ért, vagy Salming futócipőt 11,990 Ft-ért?
Ezekről már sajnos lemaradtál, de ha feliratkozol hírlevelünkre és követsz minket Facebookon, akkor garantáltan értesülni fogsz akcióinkról és a legmenőbb termékek érkezéséről!

... nyugi, nem küldünk minden nap levelet ;)

Pörgess és Nyerj!

E-mail címed megadásával pörgesd meg a szerencsekereket az azonnali nyereményekért!