Új sportszerelésben a NEKA

Kettő plusz egy éves szerződést írt alá a Nemzeti Kézilabda Akadémia és az LV International Kft., amelynek értelmében a NEKA csapatai a következő szezontól hummel® szerelésben játszanak.

A világhírű dán sportszergyártó cég kizárólagos magyarországi forgalmazója jelentős szerepet tölt be a hazai kézilabda életben, hiszen csaknem valamennyi honi NBI-es és NBI/B-s egyesületnek szállít különböző felszereléseket. A NEKA mezekkel, melegítőkkel, edzésfelszerelésekkel, illetve egyéb kiegészítőkkel látja el a sportolóit a szerződött cégen keresztül, de jövőbeni tervként egy esetleges márkabolt megnyitása is szóba került. 

 

Veisz László, az LV International Kft. ügyvezetője büszkén nyugtázta a kontraktus létrejöttét:

 

„Régóta szemezgettünk a NEKA-val, hiszen nagyon fontos a hummel® számára, valamint a cégünknek is a dinamika, a fiatalság. Nagyon sok partnerrel dolgozunk az utánpótlásban, mert a legfontosabb, hogy megismerjék a márkáinkat, hiszen ez a legjobb hely, ahol együttműködhetünk. A NEKA-nál látjuk a profi munkát, az utánpótlásból jönnek ki a válogatott játékosok, ezért úgy érzem, kulcsfontosságú szerződést kötöttünk. Cégünk a kézilabdapiacon a legkomolyabb márkákat képviseli, ezért a NEKA és a játékosok értékrendje, minősége, valamint a cégünk hozzáadott értéke és a hummel® hozzáállása nagyon gyümölcsöző kapcsolatot eredményezhet a jövőben.”

 

Az aláírási ceremónián Mocsai Tamás ügyvezetőt megtisztelte jelenlétével Michael Blicher Rasmussen, a hummel® kelet-európai regionális értékesítési igazgatója is.

« előző következő »

Vadászol az akciókra?

Vettél volna Salming teremcipőt 4,990 Ft-ért, vagy Salming futócipőt 11,990 Ft-ért?
Ezekről már sajnos lemaradtál, de ha feliratkozol hírlevelünkre és követsz minket Facebookon, akkor garantáltan értesülni fogsz akcióinkról és a legmenőbb termékek érkezéséről!

... nyugi, nem küldünk minden nap levelet ;)

Pörgess és Nyerj!

E-mail címed megadásával pörgesd meg a szerencsekereket az azonnali nyereményekért!